Full-screen Garnalenspiesje met pindasoep juni 8, 2016 Ingrediënten Garnalenspies 12 st gamba 1⁄4 st ui 1 teen knoflook 1 limoen (schil) 1⁄2 st rode peper 100 ml zonnebloemolie zout Pindasoep 400 ml gevogeltebouillon 50 gr pindakaas 100 ml ketjap 50 ml kikkoman sojasaus 250 ml kokosmelk 1 citroengras 6 st limoenblad 1⁄2 st rode peper 1 sjalot 1 teen knoflook 10 gr verse gember 1 st limoen (sap) 150 gr pinda’s Aanwijzingen Garnalenspies 1Blender alle ingrediënten voor de marinade en leg hierin de gamba’s. 2Rijg de garnalen aan een stokje (de stokjes even in water weken zodat ze niet verbranden). 3Rooster de garnalen op de barbeque of in een hete grillpan. Pindasoep 1Laat alle ingrediënten, behalve de pinda’s, samen rustig trekken (ongeveer een uur). 2Zeef de bouillon en voeg de pinda’s toe. 3Blender de pinda’s door de soep. 4Breng de soep eventueel op smaak met een beetje zout.Serveren Schep de warme soep onderin een klein pannetje of kommetje. Steek hierin de warme spiesjes. Eventueel garneren met wat kroepoek. close full screen 00:00 1 Review ina oktober 23, 2018 Ook dit was wederom heerlijk! Reactie annuleren Your review ...All fields are required to submit a review.Your name ... Your email ...
ina
oktober 23, 2018
Ook dit was wederom heerlijk!