1Smelt de chocolade samen met de boter au bain-marie.
2Klop de eieren, eidooiers en de suiker in de keukenmachine helemaal luchtig.
3Spatel hier het chocoladebotermengsel door en vervolgens voorzichtig de bloem.
4 Beboter de vormpjes en bestrooi ze met suiker.
5Vul de vormpjes tot drie kwart met de massa.
6Zet in de koelkast tot gebruik.
Gekaramelliseerde banaan
1Karamelliseer de suiker met wat water.
2Blus dit voorzichtig af met de room.
3Vervolgens de boter toevoegen.
4Snij de banaan in stukken van 2 cm en steek deze uit met een kleine ronde steker.
5Leg ze vervolgens in een diepe bak en giet hier de hete karamelsaus overheen.
Serveren
Bak de taartjes in een oven van 220°C gedurende ongeveer 7 minuten. De buitenkant moet gestold zijn, maar de binnenkant nog wel vloeibaar. Haal de taartjes voorzichtig uit de vormpjes en zet ze op het bord. Leg de banaan en de stukjes mango er speels omheen.
indy
oktober 23, 2018
Lekker zeg!