2Verdeel de vis in gelijke delen (over het aantal personen).
3Maak een dressing van het sap van de citroenen, de limoen, olijfolie, zout en de rasp van een citroenschil.
4Marineer en gaar hiermee de zeebaars.
5Bewaar in de koelkast tot gebruik.
Yoghurt-crème
1Meng alle ingrediënten behalve de zonnebloemolie met een staafmixer.
2Voeg druppelsgewijs de olie toe tot een mooie gladde massa ontstaat.
3Bewaar de crème in een spuitzak in de koelkast.
Briocherotsjes
1Snij de korst van het brood af.
2Trek het brood voorzichtig in kleine stukjes.
3Droog dit een uur lang in een oven van 80°C.
4Bestrooi vlak voor serveren met peterseliepoeder.
Serveren
Leg de gemarineerde zeebaars op bord. Spuit hier stippen van de yoghurt-crème bij. Zet hier de briocherotsjes tegenaan. Verdeel de sla en bloemen speels over de zeebaars.